четвер, 10 січня 2019 р.


        З Новим Роком всіх, всіх, всіх…

             З Новим роком!  З добрим роком,
              Що ступа невтомним кроком
              На українську землю рідну
              Милу і привітну, щедру і щасливу,
              І багату і красиву.

       30 грудня  в Пустовійтівському сільському клубі відбулося відкриття новорічної ялинки. Незабаром ми перегорнемо останній листок календаря 2018 року і з надією зустрічатимемо 2019 рік. Для нашої громади він був непростим, але плідним.
                                                        





        Нехай новий рік увійде до наших осель добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, наповнить серця вірою, надією та оптимізмом. А зимові свята принесуть мир і спокій, впевненість у майбутньому.
         Активна молодь села: Тарас та Назар Чекотуни,  Наталя та Максим Желіби, Оксана та Юля Яцюк, Даша Дубова, Петро Рачківський, Ілона Рудницька,Владислав Канайкін, Оля Загика, Юля Протченко, Олексій Бабюк підготували святкову новорічну програму.
                                                           






          Присутніх з Новим роком та Різдвом Христовим привітала сільський голова Оксана Чекотун. Вона побажала всім міцного здоров’я, родинного щастя, достатку та благополуччя, гарного настрою та любові.
                                                                        

          Організатори свята підготували безліч різноманітних конкурсів для дітей та дорослих. Переможцям конкурсів  Дід Мороз вручав новорічні призи.
          Святкування продовжилося молодіжною дискотекою.
                                                                               






           Нехай Різдвяна зірка світлом добра та надії осяє кожну оселю, наповнить любов’ю і милосердям серця, додасть сил і наснаги для втілення в життя найсміливіших задумів і планів.
         

Немає коментарів:

Дописати коментар