четвер, 10 січня 2019 р.


Відкрите засідання виконавчого комітету Пустовійтівської сільської ради

     26 грудня відбулося відкрите засідання виконавчого комітету Пустовійтівської сільської ради. На засіданні були присутні члени виконавчого комітету, депутати сільської ради, працівники ДНЗ, клубів, бібліотек, лікарської амбулаторії, голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич.
                                                   

         Сільський голова Оксана Чекотун у своєму звіті підбила підсумки зробленого за виборчий період.  А саме: проведена очистка ставка в селі Пустовійти, встановлений меморіал воїнам другої світової війни, висаджено 50 яблунь, 32 ялини, 16 туй, 20 кущів сперії  на території парку, встановлені ігрові майданчики в селах Пустовійти та Чернятинці,проведено вуличне освітлення в селах Пустовійти та Зозулинці, в цих же селах побудовано водогін, майже завершений капітальний ремонт спортивно-глядацької зали Пустовійтівського сільського клубу, в селах проведений ямковий ремонт доріг, встановлено ринви на приміщеннях клубу та амбулаторії,зроблено капітальний ремонт їдальні в селі Чернятинці, тут розпочато ремонт бібліотеки, кожного року проводиться благоустрій територій.
          Всі роботи були проведені за кошти сільської ради та за кошти спонсорів.
          Також розглянули та затвердили  план розвитку територіальної громади на 2019 – 2021 роки. А саме: проведення вуличного освітлення в селі Чернятинці, завершення ремонту спортивно-глядацької зали, заміна вікон у сільському клубі, придбання меблів для сільської бібліотеки, встановлення ігрового майданчика в селі Зозулинці, реставрація пам’ятника воїнам Другої світової війни в селі Чернятинці, встановлення баків для сміття по трьох селах, проведення ямкового ремонту доріг.                     
                                         

          Сільський голова подякувала всім, хто працював на розвиток сіл і висловила сподівання, що в наступному році ми всі разом зробимо ще більше роботи задля розвитку нашої громади.
                                                      


   

Немає коментарів:

Дописати коментар