понеділок, 14 листопада 2016 р.


       Хай слава бойова земляків –
       Немеркнучою зіркою
       В легендах буде жити

              День захисника України – свято, яке відзначається 14 жовтня в день  Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського Козацтва.     З давніх давен Богородиця є покровителькою українського козацтва та усіх українських збройних формувань.
             Це свято встановлено з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві.
            Сьогодні справа захисту української незалежності згуртувала і військових, і добровольців, і волонтерів – весь український народ.
            14 жовтня – це день памяті та пошани всіх, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстояв сувернітет України після здобуття незалежності.
            В бібліотеці, з нагоди Дня Українського козацтва та Дня Захисника України, була проведена бесіда «Хай слава бойова земляків – немеркнучою зіркою в легендах буде жити».
           В Зозулинецькій ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов цикл заходів «Україна – земля козацька», а також  діти виготовили сувеніри та закупили канцтовари для захисників України.
                                                                  




            Пустовійтівська територіальна громада зібрала для воїнів продукти харчування та передала волонтерам для відправки в зону АТО.
                                                                       


             Сільський голова Оксана Чекотун від імені депутатського корпусу Пустовій тійвської сільської ради привітала  односельчан-учасників АТО  з Днем Захисника України та вручила подарунки.
                                                                   




          
      

Немає коментарів:

Дописати коментар