вівторок, 26 січня 2016 р.


Різдво  Христове – свято духовності і любові

      Різдво – особливе свято у новорічних святкуваннях нашого народу. Цього дня духовна радість обіймає кожного з нас і ми прославляємо одну з найвеличніших подій історії, сповненим радості привітанням – « Христос рождається – Славімо його!» .
     Різдво Христове – це свято любові, яке щиро шанується сьогодні. Воно закликає нас до внутрішнього відродження і оновлення. В цей день всюди лунають колядки, величальні пісні, в яких славлять господарів дому, бажають їм здоровя, щастя,достатку.
       Лунали такі колядки і в селах Пустовійтівської сільської громади. Жителів громади вітали сільський голова Оксана Чекотун, працівники сільської ради, дитячого садка, клубу та бібліотеки.
                                                    



      11 січня в місті Хмільнику відбувся фестиваль колядок «Різдвяні дзвіночки» , в якому прийняв участь вокальний ансамбль «Горлиця» Пустовійтівського сільського клубу, прихожани храму  «Святого Івана Богослова», настоятелем якого є протоієрей Олег Левицький. У часників фестивалю привітали метрополит Вінницький та Барський Симеон та голова райдержадміністрації Євген Буткевич.
                                                       



Немає коментарів:

Дописати коментар