пʼятницю, 15 січня 2016 р.

Ой зима, зима,зима…

      В Пустовійтівській територіальній громаді уже стало традицією, напередодні нового року, усією громадою святкувати відкриття новорічної ялинки.
       27 грудня жителі сіл Пустовійти та Зозулинці зібралися в сільському клубі на свято. Новий рік та Різдвяні свята це усіма нами з дитинства улюблені і радісні дні.  Вони наповнені світлом свята, радості, веселощів, очікування дива і казки, душевного спокою і надії.
        З Новим 2016 роком та Різдвом Христовим односельчан привітала сільський голова Оксана Чекотун. Вона побажала всім  здоров’я, добра та злагоди, благополуччя, родинного тепла, незламного духовного гарту, здійснення всіх мрій і бажань.
         Колядками та  щедрівками всіх вітали учасники художньої самодіяльності Пустовійтівського сільського клубу, піснями і привітаннями учні Зозулинецької ЗОШ І – ІІІ ст., Дід Мороз із Снігуронькою провели різноманітні веселі конкурси.
                                                               






          На святі ніхто не сумував, всі веселилися, танцювали, брали участь у конкурсах.
                                                                





           То ж святкуймо Новий рік з вірою в те, що він засяє миром, добром і здоров’ям. Нехай ці прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому.
            В дитячому садку відбувся дитячий ранок "Новий рік - казковий час". Діти з задоволенням  співали, танцювали, водили хороврди білля ялинки, за що отримали подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки.

                                                              




             З Новим роком та Різдвом Христовим, шановна громадо!


Немає коментарів:

Дописати коментар