четвер, 15 січня 2015 р.







                 Новий Рік – веселе свято

            27 грудня біля Пустовійтівського сільського клубу зібралися жителі сіл Пустовійти і Зозулинці, учасники художньої самодіяльності, учні Зозулинецької ЗОШ, щоб разом відсвяткувати відкриття Новорічної ялинки.
            Адже Новий рік – це веселе і чудове свято, коли ми всі даруємо одне одному радість, бажаємо міцного здоров»я, щастя та благополуччя.
             Односельчан вітали учасники художньої самодіяльності Пустовійтівського сільського клубу веселими щедрівками та колядками, піснями. До них долучилися Дід Мороз із Снігуронькою та Новим Роком.
             Сільський голова Хомюк С. Л. побажав всім мирного неба над головою, душевного спокою, благополуччя, впевненості в завтрашньому дні.
              Далі було багато різноманітних конкурсів, танців біля ялинки, в натовпі розійшлися з ворожінням цигани, лунали веселі жарти і сміх.

              Тож святкуймо новорічні свята з усвідомленням того що ми всі робимо важливу справу – будуємо сильну державу, плекаймо свою милозвучну мову, свої звичаї та традиції, свої корені. Єднаймося заради цієї мети в новому році. Шануймося, бо ми цього варті, як і варті земного людського щастя.

                                                   


                                                                 

                                                                 


                                                           
 

Немає коментарів:

Дописати коментар