субота, 14 березня 2020 р.


                     Край землі – зона АТО
                        
        14 березня – День українського добровольця. Він установлений з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.
        В 2014 році добровольчі батальйони стали точкою опори, від якої Україна змогла відштовхнутись, провести мобілізацію і підготувати професійну заміну добровольцям.
       До дня українського добровольця в бібліотеці проведена патріотична година «Край землі – зона АТО». Бібліотекар розповіла присутнім про односельчан, які з початку війни на сході України приймали  участь в антитерористичній операції і прийняли удар на себе.
                                                        




                                       Молімося за кожного солдата:
                                          Чийогось батька, сина, або брата.
                                          Хай береже молитва їх єдина.
                                          Над ними Бог! За ними Україна!

    

1 коментар:

  1. Шановна адміністраціє бібліотеки!

    Благодійна організація «Видавництво «Світ Ґраля» радо пропонує для Вашої бібліотеки перший том твору «У Світлі Істини – Послання Ґраля» Абд-ру-шина і брошуру «Відповіді на одвічні питання буття» на безвідплатній основі, українською або російською мовою. Сподіваємося, що ця книга посяде гідне місце на полицях Вашої бібліотеки і знайде свого читача!
    Загалом цю літературу можна охарактеризувати і як філософсько-духовну, і як соціальну, психологічну, і як історичну. Наші книги спрямовані на те, щоб сформувати в читача більш об'єктивний погляд на Всесвіт як єдине ціле. Вони об'єднують ідеалістичний, духовний і науковий підходи.
    Докладніше про головну книгу нашого видавництва «У Світлі Істини – Послання Ґраля» Абд-ру-шина Ви можете ознайомитись на нашій сторінці в мережі Інтернет poslannia-gralia.org
    При бажанні отримати подарунковий комплект книг, будь ласка, за вказаними реквізитами повідомте нас якою мовою, та скільки примірників Вам потрібно. Вкажіть також реквізити для відправки Укрпоштою, у т.ч. номер мобільного телефона контактної особи. Відправка Укрпоштою здійснюється за рахунок Видавництва.

    З повагою, голова правління БО «Видавництво «Світ Ґраля»
    Дєдєнєва Лідія Миколаївна

    Вик. Крівенко Станіслав Олександрович
    моб. Kievstar: +38 067 981-56-56 (viber / telegram)
    Vodafone: +38 095 160-80-67

    ВідповістиВидалити