середу, 25 травня 2016 р.

 Будь славен день святої Перемоги

                         Весна іде, і переможним кроком
                         В тюльпановому вічному вогні
                         Йде травень крізь хвилини, дні і роки,
                         Несе нащадкам спогади свої.

         Із року в рік все далі відходять від нас грізні події Другої Світової війни. Дорогою ціною заплатив наш народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні. Через окопи і партизанські ліси, через підпілля і застінки гестапо, через розпач і віру, через смерть і безсмертя вона все таки тоді прийшла – Перемога.
       З нагоди відзначення 71-ої річниці Перемоги над нацизмом та відкриття оновленого пам’ятника загиблим воїнам-односельчанам в сільському парку вдбувся мітинг-реквієм.
                                                    

       Мітинг відкрила сільський голова Чекотун О. І., яка привітала присутніх з святом та подякувала всім, хто допоміг у спорудженні пам’ятника:  Воронівська філія  ПрАТ «Зернопродукт», підприємці, фермери, жителі сіл Пустовійти та Зозулинці, атакож вручила грошові нагороди учасникам бойових дій.
                                                             



          Жителів територіальної громади вітали  голова райдержадміністрації Буткевич Є. В., голова районної ради Бонсевич З. Г., депутат Вінницької обласної ради Крученюк О. В., голова районної організації ветеранів України Калініченко В. О.
                                                        

          Концертною програмою присутніх вітали гості з Хмільника -  вокальне тріо «Лілея», Галина Солоненко, Павло Дубовий, Микола Стукан, а також вокальній аматорський колектив «Горлиця» Пустовійтівського сільського клубу та учні Зозулинецької ЗОШ І – ІІІ ст.
                                                             











          Керівництво району та села перерізали стрічку і перед присутніми постав памятник, якого так довго очікували мешканці наших сіл.
           Памятник освятив отець Олександр.


                                                        

          

Немає коментарів:

Дописати коментар