середа, 30 вересня 2015 р.

           «Фізкульт – ура вам, фізкультура!»

          Немає жодного сумніву в тому, що лише здоровий спосіб життя  та заняття спортом сприяє  міцному здоровю, здійсненню багатьох добрих справ, подальшому розвитку найкращих традицій.
         Учні Зозулинецької ЗОШ І – ІІІ ст. більше двадцяти років  не мали спортивної зали. І ось в цьому році настала урочиста мить, після капітального ремонту,  спортивна зала була урочисто відкрита. Цій події раділи не тільки  діти, вчителі, батьки, а й всі жителі сіл Пустовійти і Зозулинці.
                                                                 




         На урочистості завітали  голова райдержадміністрації Євгеній Буткевич, заступник голови районної ради Юрій Дячок, начальник відділу освіти райдержадміністрації Андрій Жук, директор Хмільницької філії ПрАТ «Зернопродукт» Юрій Фаринюк, колишній сільський голова Сергій Хомюк, приватний підприємець Олександр Крученюк.
          Всі гості привітали учнів, вчителів та батьків з початком нового навчального року та побажали всім здоровя, успіхів у навчанні та спортивних досягнень, мирного неба над головою.
                                                              

           Директор школи Оксана Чекотун подякували всім, хто допомагав з ремонтом.
                                                          

            На завершення настоятель  Зозулинецького храму Пресвятої Богородиці ієрей Іван освятив спортивну залу.
                                                              

              То ж ми маємо надію, що спортсмени нашої школи гідно будуть представляти  школу на районних, обласних і, навіть, світових спортивних аренах та прославлятимуть наш край.
         





Немає коментарів:

Дописати коментар