четвер, 21 березня 2019 р.


          Збори  жителів сіл Пустовійтівської
               територіальної громади

         1 березня 2019 року  відбулися збори  Пустовійтівської сільської  громади. На  зборах були присутні  голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, голова Хмільницької районної адміністрації  Євгеній Буткевич, представники  районних служб: Пенсійного фонду України, Управління соціальної та молодіжної політики, ТОВ «Енера  Вінниця».
                                                          

                                                           



         Сільський голова Оксана Чекотун у своєму звіті підбила підсумки зробленого за минулий рік.  А саме: проведена очистка ставка в селі Пустовійти, висаджено 50 яблунь, 32 ялини, 16 туй, 20 кущів сперії  на території парку, проведено вуличне освітлення в селах Пустовійти та Зозулинці, в цих же селах побудовано водогін, майже завершений капітальний ремонт спортивно-глядацької зали Пустовійтівського сільського клубу, в селах проведений ямковий ремонт доріг, встановлено ринви на приміщеннях клубу та амбулаторії,  проводився  благоустрій територій.
          Всі роботи були проведені за кошти сільської ради та за кошти спонсорів.
          Сільський голова подякувала всім, хто працював на розвиток сіл і висловила сподівання, що в цьому році ми всі разом зробимо ще більше роботи задля розвитку нашої громади.
                                                                  

          В обговоренні доповіді взяли участь керівники району та жителі громади. Зоя  Бонсевич та Євгеній Буткевич дали відповідь на запитання громадян.
                                                              



           Представники районних служб  провели роз’яснення з приводу підвищення пенсій, оформлення субсидій, оплати за використане світло та відповіли на задані питання.
                                                          




   

Немає коментарів:

Дописати коментар