понеділок, 19 листопада 2018 р.


                        Підсумки співпраці

           В Пустовійтівській сільській раді відбулася зустріч керівників організацій, які працюють на території ради, а саме сільського голови Оксани Чекотун, завідуючої амбулаторією Надії Загики, директора школи Володимира Ткача, завідуючого клубом Анатолія Юшка, завідуючої бібліотекою Лідії Дімітрової з провідним фахівцем з соціальної роботи ПрАТ «Зернопродукт МХП» Тетяною Горбатюк для  підбиття підсумків співпраці за 2018 рік.
           Сільський голова наголосила, що в цьому році філія ПрАТ «Зернопродукт МХП» с. Воронівці для соціального розвитку громади виділила 15 тисяч грн. для підготовки та проведення першого районного фестивалю колядок і щедрівок, який відбувся в нашому селі, 100 тисяч грн. для будівництва водонапірної скважени в селі Зозулинцях, 60 тисяч грн. на придбання  щебеню для ремонту доріг в селах, виділила транспорт для його вивезення, 5 тисяч грн. для потреб школи, придбали чотири сміттєвих баки. А також виступила фінансовим партнером (30 тисяч грн.) у написанні проекту «Рух – основа життя» для ремонту спортивно-глядацької зали в сільському клубі в обласному конкурсі розвитку територіальних громад.
                                                         

              Тетяна Горбатюк наголосила,  що ця співпраця продовжиться і в наступному році та разом з керівниками організацій намітили першочергові завдання, які потребують фінансової підтримки.
                                                     


Немає коментарів:

Дописати коментар