пʼятницю, 20 листопада 2015 р.

                   Роки людині до лиця

      В день працівників культури та майстрів народної творчості бібліотекар та завклубом,  з квітами та привітаннями, завітали до Задорожнюк  Ніли Сергіївни, жительки села Зозулинці.
                                                    
                                                  


         Ніла Сергіївна тридцять п’ять років працювала завідуючою Зозулинецької сільської бібліотеки, з 1958 року і до виходу на заслужений відпочинок в 1993 році. В ці роки бібліотека була культурним центром села, місцем відпочинку усіх жителів, адже тут проводилися різні масові заходи, а сама бібліотекар приймала активну участь у громадському житті села.
                                                             

         В 1972 році  був організований фольклорно-етнографічний ансамбль «Вечорниці», який існував до 1995 року. Всі ці роки Ніла Сергіївна була його незмінним керівником.  Цей колектив був бажаним гостем не тільки на сцені місцевого клубу, а й приймав активну участь в конкурсах та фестивалях, які проводилися в районі та області.
                                                            



        Незважаючи на поважний вік, Ніла Сергіївна допомагає в зборі матеріалів по історії села, бібліотеки, колгоспу,підготовці масових заходів, за що ми їй дуже вдячні.



Немає коментарів:

Дописати коментар