пʼятницю, 21 листопада 2014 р.

             Збережемо память про подвиг

          28 жовтня наш народ відзначає пам”ятну дату –  70 -річчя  звільнення України від німецько-фашистських загарбників.
          Ця дата залишається найвеличнішим спомином у серці кожного громадянина України. Українці відзначилися героїзмом та мужністю на всіх фронтах, у тому числі на трудовому, а також у ворожому тилу.
          Озираючись у минуле, ми чітко усвідомлюємо, що до Перемоги наш народ привела велика воля, патріотизм, прагнення свободи.
           Ми в неоплатному боргу перед тими, хто стояв до останнього на передовій, для кого шлях завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися з поля бою живими, перед трудівниками тилу, солдатськими вдовами, дітьми війни.
           Сьогоднішній день повинен стати справжнім потягом до громадянського єднання, вселити надію на краще майбутнє славної України.

            В цей день сільський голова Хомюк С. Л. та бібліотекар привітали ветерана Великої Вітчизняної війни Сердюка В. І.. В Зозулинецькій  ЗОШ                   І – ІІІ ст.  та в сільській бібліотеці проведені уроки мужності  «Збережемо память про подвиг». До памятника загиблим воїнам – односельчанам та до могил воїнів, які загинули при визволенні села  покладені квіти.       


                                                                 


   

                                                            

Немає коментарів:

Дописати коментар