вівторок, 14 жовтня 2014 р.

    Врятуймо кожного бійця – захисника України

        В рамках благодійного марафону   «Врятуймо кожного бійця – захисника  України» в Пустовійтівському сільському клубі відбувся інформаційно – мистецький захід.
       В цей день до клубу прийшли небайдужі люди, які висловили свою підтримку пораненим бійцям, що  лікуються в Вінницькому військовому госпіталі.
       Ведучі заходу Оксана Чекотун та Микола Вознюк  розповіли присутнім, що нині наша країна переживає важкі часи. На Сході лунають постріли і гинуть люди, тож сотням поранених бійців потрібна наша допомога і підтримка.
        Всі виступаючі: сільський голова  С. Хомюк, директор Зозулинецької ЗОШ І – ІІІ ст. О. Чекотун, головний лікар лікарської амбулаторії  Н. Загика, настоятель храму Різдва  Пресвятої  Богородиці отець Іван, завідуюча сільської  бібліотеки  Л. Дімітрова закликали всіх присутніх односельчан підтримати цю благодійну акцію та внести посильний вклад для лікування та реабілітації поранених воїнів.
         В результаті проведеної акції жителі Пустовійтівської територіальної громади ( села Пустовійти, Зозулинці, Чернятинці) зібрали та відправили на рахунок військового госпіталю більше  9 тисяч гривень.

         На знак підтримки військових, що беруть участь в АТО, патріотично налаштована молодь села Пустовійти пофарбувала автобусну зупинку в кольори державного прапора України.
                                                             



                                                                                   


                                                                                 



Немає коментарів:

Дописати коментар